9 Aralık 2013 Pazartesi

HRM BÜLTEN – ARALIK 2013


HRM BÜLTEN – ARALIK 2013

Merhaba,

2013 yılının son günlerine yaklaşırken, HRM Bülten aracılığıyla yeni sektörlerin soluğunu ve enerjisini yanı başınıza getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir sene boyunca sizlerle birlikte, dışarıdan gördüğümüz, bildiğimizi sandığımız ancak içine girip araştırmaya, okumaya, röportajlar yapmaya başladığımızda aslında bir hayli uzak olduğumuzu fark ettiğimiz çeşitli sektörlerin dünyasına tanık olduk.  Her birinin gelişen, değişen, dönüşen dünyaları vardı. Hem ülkemizde hem de dünyada yaşanan değişimlere, dönüşümlere, eğilimlere tanık olduk içine girdikçe her bir yeni sektörün…

Aslında hayata dair her şey böyle değil mi? İş yaşamında, özel yaşamlarımızda, toplumsal yaşamda,  1 yıl içerisinde ne kadar çok devinim oluyor, neler değişiyor, dönüşüyor bir düşünsenize…  Hani her yılın sonunda, geçip giden senenin haberleri yapılır televizyonlarda; Türkiye’ye ve dünyaya damgasını vuran olaylar neredeyse bir haber bültenin konusu olur; hatta sadece geçen 1 senede yaşanan sosyal, ekonomik, politik, doğal ne kadar olay varsa hepsini hafızalarımızda tazelemek için yapılan yeni programlar izleriz, gazetelerde yeni baştan okuruz. Hem yeniden seviniriz, hem de yeniden üzülürüz.  Pek uzağa gitmeye gerek yok;  bu sene ülkemizde de,  hafızalarımıza yer eden ‘değişimler’, ‘dönüşümler’ yaşandı yaza girerken. Hep birlikte heyecanlandık, üzüldük, sevindik, umut ettik.  Yeni bir yıla girerken de umut etmek isteriz… O zaman geçen bir yılı haber bültenlerinde yeniden yaşamak yerine, bu ‘yeni yıla’ girerken daha çok umut lazım bize. Ülkemizin büyüyen gelişen sektörleri, çalışanları, gençleri, yeni nesilleri kısaca her bir bireyi için umut etmeli ve daha çok çalışmalıyız.

HRM Bülten’in 2014 yılına ait yeni sayılarında sizlere yine sektörlerin, sıra dışı yaşamların ve yepyeni konuların kapılarını açacağız. Siz değerli okuyucularımızın yeni yılını kutlar ve her birimiz için bir öncekinden daha çok umut ve mutluluk dolu olmasını dileriz.

İyi seneler,
Saygılarımızla,

HRM Danışmanlık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder