9 Aralık 2013 Pazartesi

HRM İstanbul

"Kurum Kültürü ve Değerler Odağında Bakan 'Taze' Bir İK Vizyonu Öyküsü" konulu PERYÖN Birlikte Toplantısı, 19 Kasım’da Eczacıbaşı-Baxter ev sahipliğinde yapıldı.




Eczabaşı-Baxter ev sahipliğinde düzenlenen “Kurum Kültürü ve Değerler Odağında Bakan ‘Taze’ Bir İK Vizyonu Öyküsü” konulu Birlikte Toplantısı’na çok sayıda PERYÖN üyesi İK profesyoneli katıldı. HRM’den Ayşegül Davutoğlu ve Tuğçe Erkmen’in katıldığı toplantıda Eczacıbaşı-Baxter İnsan Kaynakları Direktörü Aslı Dizdar, İnsan Kaynakları Sorumlu Uzmanı Yasemen Özdil,  Kurumsal İletişim ve Gelişim Sorumlu Uzmanı Elgiz Süzer ve İnsan Kaynakları Destek Sorumlusu Diğdem Karagünoğlu Gürkan konuştular. Eczacıbaşı-Baxter yöneticileri şirkette yürüttükleri İş Ortağı uygulaması ve bu yıl PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülü de kazanan BAK projeleri hakkında bilgi verdiler. Eczacıbaşı-Baxter insan kaynakları bölümünde İş Ortağı modeli, çalışanlara uygulanan “Biz nasıl bir İK’yız” konulu anketin sonucunda bir geliştirme faaliyeti olarak uygulanmaya başlamış. Dizdar, İş Ortağı modeliyle proaktif bir İK departmanına dönüşmek üzere ilk adımı attıklarını söyledi. 6. PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri’nde “Yenilikçilik ve İnovasyon Kültürü Oluşturma” alanında ödül alan Başarıya Açılan Kapı (BAK) projesi 2010 yılından bu yana kapsamı genişleyerek devam ettiği paylaşıldı. 



Dizdar projede; katılımcı, izlenebilir, sürekliliği olan, odaklanmış projelerle şirket içinde inovasyon kültürünü oluşturmanın amaçlandığını iletti. Toplantının sonunda Eczacıbaşı-Baxter çalışanları tarafından kurgulanan ve tamamen Eczacıbaşı-Baxter çalışanlarının rol aldığı “Neden Eczacıbaşı-Baxter” konulu kısa film paylaşıldı. İlgiyle izlenen film katılımcılardan büyük alkış aldı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder