22 Kasım 2013 Cuma

GENÇKAL İZMİR’DE EĞİTİMLERİNE HRM İZMİR İLE BAŞLADI..

GENÇKAL İZMİR’DE EĞİTİMLERİNE HRM İZMİR İLE BAŞLADI..




Türkiye Kalite Derneğinin üniversite öğrencilerinden oluşan” GençKal Kulübü Liderlik Akademisi” eğitimlerine HRM İzmir ofisinden Banu Demirtaş ile TAMTAKIM EĞİTİMİ ile başladı.

Eğitim; ekip içi iletişimi, paylaşımı ve işbirliğini destekleyici grup oyunları ile zenginleştirilerek gerçekleşmiştir.  Eğlenerek öğrenen, öğrendiklerini uygulamaya döken GençKal ekibi ile keyifli bir hafta sonu geçirdik.


GELECEK YETENEKLER BİZE NE ANLATIYOR

PERYÖN  Ege Şubesi  tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen zirvenin konusu “Gelecek Yetenekler ile Gelecek “  oldu.
20 – 21 Eylül tarihlerinde gerçekleşen zirvede insan kaynakları profesyonelleri ve gönüllüleri  iki tam gün boyunca yetenek yönetimi ve çalışan bağlılığı rotasında farklı konu ve konuşmacıları izleme fırsatı buldular.


Bu Yıl Yaşar Üniversitesinin ev sahipliği yaptı zirve’nin açılışı Atölye Latin Centre’ın renkli gösterileri ile oldu.İş Dünyasının Gelecek ve Yeteneğe Bakış açısının aktarıldığı ilk oturumun konuşmacıları Faruk Güler, Salim Kadıbeşegil ve  Berkay Eskinazi oldu.Yemek arası sonrasında  JTI  Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Ece Süeren Ok ve ekibinin muhteşem zumba gösterisi ile başladı.Bir sonra ki oturumda Kariyer.net CEO’su Yusuf Azoz ‘un farklı sektör ve pozisyonlar için işe alım süreçleri ve motivasyonu arttırıcı etkenler üzerine yapmış oldukları anketlerin sonuçlarını paylaştığı oturumun ardından , JTI, Microsoft ve Coca Cola firmalarının insan kaynakları Direktörleri yetenekleri  keşfetme ve firma bağlılığı konuları üzerine farklı uygulamalarını paylaştıkları Zirvenin ilk günü Sunay Akın’ın keyifli sunumu ile sonlandı.
Zirvenin ikinci gününün konu ve konuşmacıları da en az ilk gün kadar renkli idi. İzgören Akademi’den Barış Kılıçarslan’ın eğitimi güne hareketli bir başlangıç yapmamızı sağladı.Yetenekler için nasıl bir gelecek ve Yetenekleri  bulmak ve tutmak için uygulanabilecek yöntemler üzerine paylaşımların yapıldı. Zirvenin ikinci gününün son konuğu Nasuh Mahruki’nin “Kendi Everestinize  Tırmanın” konulu farkındalık yaratan sunumu ile tamamlandı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder